poniedziałek, 24 czerwca 2013

Miodowo- migdałowa owsianka.

Takiej tu jeszcze nie było:) na mleku migdałowym i zwykłym, niezwykle delikatna i lekko słodkawa dzięki dodatkowi miodu. Pyszna w swojej uniwersalnej prostocie, można do niej dodać cokolwiek.
 Składniki:



Wszystkie składniki umieścić w garnuszku i zagotować. Gotować na wolnym ogniu ok 5 minut, aż całość zgęstnieje. Smacznego;)



XOXO
Carol

5 komentarzy:

  1. www.anielskieprzysmaki.pl-polecam różnego rodzaju miody dostępne na naszej stronce np.miód klonowy.Monika

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziekuję za przystąpienie do akcji :) przepis na mleko migdałowe spisuję :) Prosiłabym tylko o wkelejenie banerka akcji do przepisu :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zrobione :) zagapiłam się :)

      Usuń
    2. Dziękuję bardzo :) oczywiście przepis dodany do zbioru inspiracji :)

      Usuń